19.04.2018

Избор на касов апарат

Нужен Ви е кaсов апарат, но не сте сигурни на какъв модел да се спрете: малък или голям, мобилен или стационарен. Казано по друг начин – Трябва Ви помощ за правилния избор на касов апарат.
Да уточним – Какъв е Вашият бизнес и в какъв търговски обект ще се използва касовият апарат? Отговорът на този въпрос ще улесни вземането на решение дали Ви трябва мобилен или стационарен модел.

Как да изберем Мобилни касови апарати?

При избор на мобилни касови апаратитрябва да се обърне внимание на вида и капацитета на батерията. От нея зависи до голяма степен интервалът от време до следващото зареждане. На пазара се предлагат модели, които използват стандартни USB адаптери за зареждане, съвместими с телефони на OS Android. Пример за това е Compact S. Компактните размери и удобният дизайн също не трябва да се пренебрегват. Обикновено мобилните касови апарати се произвеждат с гумена клавиатура, която повишава тяхната прахо- и влаго-устойчивост.  Това, разбира се, улеснява ползвателите на устройството.

Какво е важно при избор на Стационарни касови апарати?

Когато говорим за стационарни касови апарати, изборът може да бъде значително по-разнообразен. Обикновено той е тясно свързан с вида и степента на натовареност на търговския обект. За натоварени обекти се считат тези с по-голям клиентски поток, съответно разпечатване на по- голям брой касови бележки за деня. В тези случаи, при избор на касов апарат трябва да се акцентира върху модели с удобна клавиатура, клиентски дисплей и по-голям капацитет от записи във фискалната памет – добър пример е Datecs DP-150.

Функционални възможности ….

Функционалните възможности на модела са важни при избор на касов апарат. Препоръчваме да се запознаете с наличните опции, дори да не се налага използването на повечето функции за момента. Много често в процеса на работа се налага към тях да бъдат свързвани различни периферни устройства като РС, сейф за банкноти, баркод четец и др.

Може да научете повече за различните модели предлагани касови апарати от Мен-Сервиз ООД и техните технически и функционални параметри в електронния ни магазин и каталог.

Бюджетът ….

Когато се налага покупка на дадена стока, бюджетът винаги е определящ фактор и ние няма как да го пропуснем. Не винаги, обаче, най-ниската цена е най-добрата цена. Поинтересувайте се какви услуги са включени в цената, вида и стойността на последващите консумативи – касови ролки, захранващи адаптери и др. Не пренебрегвайте условията за гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване.

Ако все още не сте решили или вече имате фаворит при избор на касов апарат, не се колебайте да се свържете с нас за съвет или посетете наш офис – магазин, където може да разгледате нашите предложения и заедно да изберем най-подходящия за Вас модел.

Полезно

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.
Cart
Call Now Button