21.05.2023

Как да направя поръчка на ПОС терминал

Поръчка на ПОС терминалПоръчка на ПОС терминал вече не е сложна задача. Достатъчно е да разполагате със сметка на дружеството в българска банка, по която ще получавате сумите от трансакциите от вашите клиенти. Няма условие за обвързваща сметка в определена банка. Вие избирате и предоставяте сметката и не е необходимо откриване на нова допълнителна сметка, което ви спестява излишни разходи.

Пос терминал може да Ви бъде предоставен за ползване безплатно или за закупуване. Вие избирате коя опция е подходяща за вашия бизнес. Ние ще Ви консултираме относно условия и модел на платежен терминал, за да вземете информирано решение. В зависимост от касовата зона на вашия обект можем да предложим стационарно или мобилно устройство.

Може да поръчате и ползвате повече от един Пос терминал при наличие на няколко работни места в един или различни търговски обекта.

Предимствата за вас като търговец при поръчка на Пос терминал са много и те ще улеснят вашия бизнес и вашите клиенти, като ще направи клиентското преживяване по-добро. Не е задължително условие да имате минимален оборот (минимална стойност на трансакциите). Вашите условия се определят в зависимост от месечния оборот по сметката.

Пос терминалът работи и приема брандове платежни и предплатени карти – Mastercard, Visa,Visa Electron,Maestro, V PAY, Diners club, Discover или Transcard. 

Какви стъпки следват при поръчка на ПОС терминал?

  1. Изпращате ни запитване по имейл/телефон или посещавате нашия офис.
  2. Попълвате заявление по образец с определени данни за търговеца и обекта.
  3. Следва преглед и обработка на подадените документи.
  4. Подписване на договор за избрания платежен терминал с одобрени условия.
  5. Получавате готово конфигурирано устройство.
Полезно

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Text Widget
Aliquam erat volutpat. Class aptent taciti sociosqu ad litora torquent per conubia nostra, per inceptos himenaeos. Integer sit amet lacinia turpis. Nunc euismod lacus sit amet purus euismod placerat? Integer gravida imperdiet tincidunt. Vivamus convallis dolor ultricies tellus consequat, in tempor tortor facilisis! Etiam et enim magna.
Cart
Call Now Button